Metamorfoza |
Autor |
Wiadomość |
Feniks Administrator
|
Wysłany: 2009-04-24, 10:42 Metamorfoza |
|
|
Rozwiń potężnie swój styl i grę wewnętrzną. Napisz na forum czego oczekujesz ode mnie jako trenera i wygraj indywidualny coaching ze mną, stylistką i fryzjerem.
Rozwijam wiele nowych przełomowych opcji.
To co Ci proponuję może okazać się jedyną okazją w Twoim życiu. Przez jeden dzień będę Ci
przekazywał swoje umiejętności uwodzenia. Spędzisz, też kilka godzin ze
stylistką, która pokaże Ci jaki styl najlepiej podkreśli Twoją osobowość.
Wybierzecie ubrania, w których będziesz wyglądał jeszcze lepiej, niż myślałeś, że możesz.
Będzie, też fryzjer który stworzy Ci nową fryzurę.
Do wzięcia jest kompletna metamorfoza! Ty możesz być pierwszą osobą która dostanie ode mnie tak dużo i tak szybko!
Wartość nagrody to ponad 4000 PLN.
Zasady gry:
1) Rejestrujesz się na forum.
2) W temacie "Metamorfoza" odpowiadasz na pytania:
- Co konkretnie chcesz osiągnąć dzięki pracy ze mną?
- Do czego dążysz, kim chcesz być w najbliższej przyszłości, za 5, 10, 15 lat?
- Jakie zmiany są Ci najbardziej potrzebne?
Odpowiedź możesz, też wysłać do mnie na PW.
Możesz poszaleć. Forma dowolna. Przekonaj mnie. Wybiorę tylko jedną osobę.
Masz czas do 3 maja.
Zwycięzca zostanie ogłoszony na forum.
Czas start!
Ps. Miejsce metamorfozy – Wrocław – miasto, które wraz ze wzrostem temperatury wypełnia się TYSIĄCAMI gorących kobiet. |
Ostatnio zmieniony przez Feniks 2009-04-28, 10:57, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
rickson
|
Wysłany: 2009-04-24, 13:34 |
|
|
Konkurs jest przeznaczony dla osób, które będą dopiero na szkoleniu czy też dla tych co już byli? |
|
|
|
|
Feniks Administrator
|
Wysłany: 2009-04-24, 18:12 |
|
|
konkurs przeznaczony jest dla tych, którzy napiszą najlepszą odpowiedź |
|
|
|
|
Matrix
|
Wysłany: 2009-04-25, 13:58 |
|
|
Witam,
1) - Co konkretnie chcesz osiągnąć dzięki pracy ze mną?
Chce uswadomić sobie, że jestem najbradziej atrakcyjnym facetem (zewnętrznie i wewnętrznie) na uczelni, w grupie, na przystanku, w sklepie, w którym kupuje makaron itp. mimo to, że moim problemem jest trądzik (w umiarkowanym stopniu ale jest) skutecznie urtudniający kontakty damsko - męskie. A przynajmniej tak mi sie wydaje, że wina leży właśnie po jego stronie. Choć widząc czasami ludzi z podobnym problemem u boku pięknych kobiet zastanawiam sie czy to jedyny powód.
2) - Do czego dążysz, kim chcesz być w najbliższej przyszłości, za 5, 10, 15 lat?
przez najbliższe 5 lat chce się bawić i korzystać z życia towarzyskiego, otaczać się kobietami, nauczyc sie z nimi dobrze rozmawiac i postepować, spełnić swoje marzenia (nie tylko te seksualne chociaż one mają najwieksze dla mnie znaczenie na tym etapie życia), przez kolejne 5 lat chce się bawić i korzystac z życia bedąc w poważniejszym związku, przez nastepne 5 lat chce mieć dziecko, być dobrym ojcem i mężem - głową rodziny i dbać o potrzeby moich najbliższych, niedopuszczając do drzwi naszego nowego mieszkania rutyny i monotonii życia... a przez te wszystkie lata chce poznawać kobiety (w różnym wieku, o różnych zainetresowaniach, upodobaniach, o różnych swiatopoglądach, itp.)
3) - Jakie zmiany są Ci najbardziej potrzebne?
zmiany zewnetrzne i wewnętrzne... dużo tych zmian... przede wszystkim chce wyrobić w sobie wiekszą pewność siebie, przełamać lek przed kontaktami z kobietami, stać się interesujący dla kobiet i wzbudzający w nich pożądanie, zmienić myślenie, nastawienie i sposób bycia na lepszy, zadbać o lepszy image, stać się bardziej zadowolonym z życia facetem umiejącym postępowac z kobietami w różnych sytuacjach tak aby móc nimi kierowac w dowolnym kierunku (seks, przyjaźń, miłość, wypad nad morze, przygoda, itp.)
zdr. |
|
|
stuffan
|
Wysłany: 2009-04-25, 14:37 |
|
|
Witam,
- Co konkretnie chcesz osiągnąć dzięki pracy ze mną? Jakie zmiany są Ci najbardziej potrzebne?
Chciałbym, abyś pomógł mi się bardziej zmienić. Chciałbym poprawić: BL, Inter Game, pozbyć się exuseów, przełamać wszystkie ograniczenia, zmienić cały lifestyle i image, tak by podkreślał moją osobowość. Dzięki samodzielnej pracy nad sobą i studiowaniu wielu materiałów uczyniłem milowy krok w porównaniu do starego. Jednaże, nie jest to dla mnie satysfakcjonujące. Potrzebuję pomocy i rad kogoś z zewnątrz, kogoś, kto ma doświadczenie i oceni to na spokojnie i dalej mną pokieruje, żebym stał się nie tylko uwodzicielem, ale i lepszym człowiekiem.
W najbliższej przyszłości mam zamiar stać się prawdziwym PUA(choć wiem,że nie będzie to łatwe). Mam nadzieję z czasem zmienię się w naturalnego uwodziciela. Przez 10 lat chciałbym korzystać z życia, brać z niego pełnymi garściami wszystko to, co najlepsze. Dając kobietom przyjemność i radość, by przeżyły ze mną niezapomniane chwile. Za 10 - 15 lat chciałbym założyć rodzinę, ale nadal żyć tak, jak będę miał na to ochotę. Niechciałbym, by do naszego rodzinnego życia wkradła się szara codzienność, ale żeby moja wybranka była najszczęśliwszą kobietą na świecie, a nasze dzieci żyły w domu pełnym miłości, ciepła i nie miały problemów takich jak ja. Dla dzieci i żony chcę być kimś w kim będą zawsze miały oparcie i zaufanie. |
|
|
|
|
hak-1990
|
Wysłany: 2009-04-25, 19:36 |
|
|
Jestem pewny,że chce być wstanie podejśc do każdej laski w każdym miejscu i czasie.Oraz wytworzyć między nami coś w rodzaju niewidzialnego połączenia,lub po poprostu dostarczenia nam obydwojgu wspaniałych emocji.i
Chce być szczęśliwym człowiekiem który zawsze jest pewny siebie i który jest bezograniczeń i takim który potrafi czerpać prawdziwą radość z życia
Myśle że inner game,oraz praktyka. czasem brakuje mi tej pewności że wszystko będzie dobrze.
czasem mam ochote podejśc do dziewczyny ale nie podchodze.
pozdro. |
|
|
|
|
Gromyk
|
Wysłany: 2009-04-25, 21:22 Hmmm... |
|
|
Jezu ludzie…
Jak chcecie wygrać ten konkurs… to weźcie się skupcie… zastanówcie się i zrozumcie sedno pytania…
Feniks POMOŻE Wam… ale musicie zrozumieć, że po tym szkoleniu nie staniecie się Casanova 2… tylko wtedy zaczyna się prawdziwe realne brutalne życie i ciężka praca nad samorozwojem. Nie można tkwić głęboko w wyimaginowanej iluzji…
Przedstawcie własne poglądy… nie korzystając z wiedzy forumowej (inner game, pua, exusy, bl… )
Podobne pytnia wyciągnęły 8 godzin życia z mojego życiorysu. Informacje z Forum tylko przeszkadzaja... tworzą w Waszej wyobraźni niepotrzebne iluzje. Jeśli chcecie jak najwięcej wyciągnąc z tego szkolenia... to moja rada jest taka...przedstawicie prawdziwych SIEBIE...
Osobiście nie interesuje mnie wygrana i nie chcę brać w tym udziału… ale jak będę miał chwilę wolnego czasu… to pokażę Wam jak powinny wyglądać odpowiedzi na poszczególne pytania.
Pozdrowionka |
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: 2009-04-25, 22:10 |
|
|
Cytat: |
Co konkretnie chcesz osiągnąć dzięki pracy ze mną? |
Może najpierw czego potrzebuję, abyś zrobił podczas pracy ze Mną.
1. Porządnego opierd..u, aby pozbyć się excusów
2. Przekazał Mi tyle wiedzy ile będziesz w stanie.
3. Nauczył myśleć inaczej niż do tej pory.
4. Wskazał Mi drogę, abym ją zobaczył i dalej Sam się rozwijał.
A co chcę osiągnąć? Chcę osiągną "reset" dotychczasowego życia
i zacząć nowe, lepsze, ciekawsze, atrakcyjniejsze. Chcę osiągnąć
perfekcję w podrywaniu kobiet bez blokad wewnętrznych,
na luzie i z przyjemnością.
Chcę być bardziej towarzyski, rozrywkowy.
Do czego dążysz, kim chcesz być w najbliższej przyszłości, za 5, 10, 15 lat? |
Zanim minie te 5 lat chcę być podrywaczem, podrywać takie kobiety :
http://www.youtube.com/wa...feature=related
lub takie :
http://media.photobucket....rls_bikini1.jpg lub
http://www.lat34.com/_/Photo/_/asa_hot_girls.jpg
ewentualnie mogą być te dwie :
http://media.photobucket....dram22cb/uh.jpg
/// coś obrazki nie wchodzą.
i zostawiać je lepszymi niż zastałem
P.S. Jak się postarasz to poplażujemy razem ...
(kto wie może od tego konkursu się zacznie?)
W karierze za 5 lat chcę mieć już własną firmę,
być niezależnym finansowo, znaleźć sobie kobietę na stałe,
być z Nią i bawić się, szaleć nie marnować czasu na spokojne życie
i randki w domu przed telewizorem. Nadal będę rozwijał siebie,
swój intelekt, człowiek się uczy przez całe życie, nowe znajomości
i nowe umiejętności
Za 10 lat chcę mieć żonę wręcz SHB, którą poderwałem dzięki
wiedzy przekazywanej przez Ciebie i własnej zmianie,
dokonanej przez ten czas. Mimo wieku nadal chcę dbać o siebie,
być atrakcyjnym tak jak 10 lat temu
Chcę otwierać kolejne działalności lub rozszerzać istniejące.
Za 15 lat będę gdzieś koło 40stki W tym czasie urodzi
Mi się dziecko, jeśli będzie to chłopak będę mu przekazywał
wiedzę na temat kobiet stopniowo, a jak to będzie dziewczynka
będę jej przekazywał wiedzę jak ma się zachowywać,
aby faceci się jej nie bali no będzie piękna
Wreszcie będę miał czas na podróże, gdy Moja firma będzie
już duża i zarządzana przez innych, Oni będą pracować na Mnie,
a Ja z rodziną zrobię sobie wycieczkę dookoła świata...
Zawsze chciałem lecieć do Japonii i odwiedzić Chiny, Tybet,
klasztor Shaolin. Poznać Jackiego Chana.
P.S. Jeśli ta przemiana spowoduje to wszystko,
imprezy z Tobą będą częstsze. Kto wie za parę lat może
zostaniesz ojcem chrzestnym
Jakie zmiany są Ci najbardziej potrzebne? |
Najbardziej potrzebuję zmienić wewnętrzne blokady przed
podejściem i zagadaniem do obcych kobiet w klubie czy to na ulicy.
Chcę się pozbyć tej presji, że każdy patrzy co Ja robię lub wie
jakie mam zamiary Ważne jest dla Mnie by pozbyć się
wewnętrznych myśli, że coś Mi nie pójdzie(czy to podczas
uwodzenia czy w życiu codziennym). Bardzo chcę zmienić
siebie na lepszego człowieka, który dąży do wyznaczonych celów.
Co jeszcze? Swój styl, ujednolicić Go wybrać najodpowiedniejszy do Mnie.
I zmienić Swoje życie tzw. Lifestyle, aby był bardziej atrakcyjny
Majin
|
|
|
|
|
Majin
|
Wysłany: 2009-04-25, 22:12 |
|
|
To wyżej jest Moje, myślałem, że po rejestracji Mnie zalogowało |
|
|
|
|
Feniks Administrator
|
Wysłany: 2009-04-28, 11:04 |
|
|
Dostałem zapytania o to, czy można wysłać odpowiedź na ten konkurs na PW, bo kilka osób chciało wysłać mi swoje prywatne zdjęcia, oraz video, więc uruchamiam taką możliwość
Pamiętaj, że masz czas do 3 maja do godziy 00:00. Po tym czasie zamykam temat. |
|
|
|
|
Damian86
[Usunięty]
|
Wysłany: 2009-05-02, 11:55 |
|
|
Witam!
Chcę osiągnąć spokój ducha i pewność przy podchodzeniu do kobiet, przełamać wszystkie moje bariery, oczyścić umysł z wszelkiego społecznego siana i cieszyć się rozmową.
Zmienić swój styl, albo upewnić się, że jest on dobry.
Chcę poznać swoją drugą połówkę, ale żeby ją poznać, trzeba będzie dużo podchodzić i poznawać.
Chcę z nią stworzyć taki związek, żebyśmy w wieku 100lat byli szczęśliwi i spokojni, że przeżyliśmy wszystko co chcieliśmy i wyciągnęliśmy od życia tyle ile się dało.
Chcę wyzbyć się perfekcjonizmu i kompleksu? jedynej?
Za 5lat chciałbym być już w stałym związku, może nawet małżeńskim, chcę być szczęśliwym człowiekiem, nie ważne ile będę zarabiał i gdzie pracował. Nie interesuje mnie wyścig szczurów, chciałbym zwiedzić różne miejsca na planecie, ale potrzebuje do tego drugiej osoby.
Za 10-15 lat chciałbym mieć coś własnego, jakąś mała firmę, dobrze prosperującą, ale w takiej branży jakich jest mało w moim rejonie. Najlepiej jakby wiązała się z moim hobby.
Żebym mógł z niej utrzymać całą swoją rodzinę, oraz pomagać rodzicom na starość.
zmiana sposobu myślenia,
wyzbycie się lęków, przed podchodzeniem, dotykiem itp.
nabranie pewności siebie i zrozumienie o co chodzi w tej pewności siebie.
większa spostrzegawczość, w zauważaniu i rozpoznawaniu sygnałów zainteresowania.
stworzenie własnego magnetyzmu i pozytywnej aury.
Pozdrawiam! |
|
|
|
|
spyro_2 spyro_2
|
Wysłany: 2009-05-02, 22:08 |
|
|
Co konkretnie chcesz osiągnąć dzięki pracy ze mną?
Nowe, budujące przekonania ułatwiające kontakty z płcią piękną – zbudowanie silnej ramy.
Silna rama przyda się mi ponadto w bardzo wielu pozostałych aspektach życia.
Marzę o zdobyciu umiejętności eskalacji dotyku bez jakichkolwiek wyrzutów sumienia i bólów głowy
Chcę uzyskać od Ciebie wskazówki do dalszego rozwoju po zakończeniu szkolenia
W skrócie - marze o odrodzeniu sie jak feniks z popiołów , do życia, jak napisał Joseph Murphy w szczęściu do którego zostałem powołany.
Przyznasz, trochę tego jest.. podołasz?
Czy potrafisz wyobrazić, że stałeś się punktem zwrotnym w mojej historii? To bardzo pozytywne uczucie, prawda?
Do czego dążysz, kim chcesz być w najbliższej przyszłości, za 5, 10, 15 lat?
Dążę do bycia szczęśliwym, prawdziwym facetem z fajnymi przekonaniami na temat życia i poznawania kobiet.
Marze o poznawaniu wielu kobiet, aby odszukać tę Wspaniałą, która sobie wymarzyłem pod względem wyglądu oraz cech charakteru. Wiem, ze gdzieś tam jest i wierze, ze ja zdobędę
Zmierzam ponadto w kierunku osiągnięcia wolności finansowej i rozwijania mojej pasji – fotografii.
Jakie zmiany są Ci najbardziej potrzebne?
Marzę, żebyś stał się przyczyną zmiany w moim podejściu do życia i poznawania kobiet, spalenia umysłowych mostów – ekskjuzów. Nad tym aspektem już pracuję, potrzebuję jeszcze mistrzowskiego szlifu
Od kiedy przeczytałem „Dotyk – zasady skutecznej eskalacji” doszedłem do chyba słusznego wniosku, że to niezbędny element w budowaniu związku Chcę posiąść tą umiejętność, wtedy budowania związku nabierze odpowiednie tempo, znacznie większe niż do tej pory.
Pozdrawiam,
Marek 24 l |
|
|
|
|
Feniks Administrator
|
Wysłany: 2009-05-03, 03:32 |
|
|
W związku z problemami technicznymi forum, przedłużam termin wysyłania zgłoszeń do metamorfozy o jeden dzień, czyli do 4 maja. |
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: 2009-05-03, 17:24 Re: Metamorfoza |
|
|
Witam.
Feniks napisał/a: |
|
To pozornie proste pytanie sprawia pewne trudności, gdyż na usta cisną się niemal same ogólniki. Uściślając moje oczekiwania:
- chcę stworzyć silną ramę i spójność wewnętrzną (nad tym pracuję już od pewnego czasu; zbudowałem całkiem niezłą pewność siebie, jednakże zdarzają mi się sytuacje, kiedy jestem kompletnie zbity z tropu i kompletnie nie wiem co robić)
- chcę zdobyć wiedzę i umiejętność podkreślenia własnego stylu i wyjątkowości (zawsze byłem typem buntownika i indywidualisty)
- chcę przełamać wszelkie excuse'y
- chcę nabyć umiejętności, jak wywoływać w kobiecie konkretne stany
W kwestii pracy to tyle. A tak poza tym chciałbym Cię poznać, bo wydajesz mi się całkiem wartościowym i fajnym gościem :).
|
Jeśli chodzi o najbliższą przyszłość, to chcę dostać się na "wymarzone" studia, znaleźć i urządzić sobie mieszkanie. Do tego uczestniczyć w różnych istniejących kursach, warsztatach, itp.
Za 6 lat (5 nie będzie aż takim przełomem) chcę skończyć studia, być może rozpocząć drugi kierunek lub zrobić doktorat. Ewentualnie zamiast kariery naukowej, założę własną działalność gospodarczą. Nie mam jeszcze tak sprecyzowanych planów w tej kwestii, w trakcie zobaczę która perspektywa mi najbardziej odpowiada. Poza kwestiami zawodowymi, chcę zaangażować się w jakieś działalności społeczne, polityka bardzo mnie pociąga. Jest wiele kwestii w tym kraju, które mi się nie podobają i chciałbym to zmienić. Na gruncie osobistym chciałbym mieć grono wspaniałych znajomych, a co za tym idzie bogate życie towarzyskie.
W wieku 30 lat moje najśmielsze plany przewidują zarobienie pierwszego miliona ;). Plan minimum to natomiast stabilna sytuacja finansowa, praca z dużymi możliwościami rozwoju. Chciałbym wtedy też zacząć zwiedzać świat, jak wiadomo podróże kształcą. Szczególnie chciałbym zwiedzić Grecję, kultura antyczna wyjątkowo mnie interesuje.
Moje plany co do 15 lat nie są zbyt konkretne. Póki co sądzę, że 35 lat to wiek, w którym będę już w długoterminowym związku, że do tego czasu znajdę kobietę w pełni mi odpowiadającą. Chciałbym wówczas wybudować własny dom i urządzić go po swojemu. Jak już wspomniałem, bardzo interesuje się kulturą jak i również sztuką. Chciałbym więc nabyć kilka obrazów, stworzyć własną kolekcję książek, filmów i muzyki. W przyszłości myślę też nieśmiało o napisaniu własnej książki o tematyce filozoficznej, która zostałaby doceniona przez czytelników i krytyków.
Przez cały ten czas chcę rozwijać swoje zainteresowania, których mam od cholery dużo. Mam nadzieję, że na wszystko wystarczy mi czasu ;P.
|
Chcę się nieustannie zmieniać pod każdym aspektem - zawsze w każdej rzeczy można być lepszym. Aktualnie zmiany, których najbardziej potrzebuję, to nabycie inteligencji socjalnej i zmiana mentalności z pasywnego obserwatora na aktywnego lidera. Już w tym momencie widzę, że jestem na dobrej drodze do tego. Muszę jednak popracować trochę nad moją siłą woli, bo czasem po prostu nic mi się nie chce i tkwię w marazmie :P. W kwestii podejścia do kobiet potrzebuję dramatycznych zmian. Zawsze bardzo się angażuję i zbyt często targają mną emocje. Muszę nauczyć się lepiej nad sobą panować.
|
|
|
|
|
Rahab
|
Wysłany: 2009-05-03, 17:25 |
|
|
Tak się rozpisałem, że aż zdążyło mnie wylogować : /. Post wyżej jest mój. |
|