rickson
|
Wysłany: 2009-04-15, 16:11 Rób to, na co masz ochotę i odstaw halucynacje |
|
|
Muszę zacząć od tego, że z początku nie spodziewałem się, iż jeden dzień może dodać Ci tyle wiary w siebie i zmienić Twoje dotychczasowe (błędne) przekonania.
Przejdźmy jednak do meritum.
Udaliśmy się z Feniksem w południe do zacisznej knajpy na kilkugodzinną pogawędkę. Podczas tych kilku godzin zostaliśmy pozbawieni jakichkolwiek wątpliwości na temat sensowności podchodzenia do każdej z kobiet. Damian potrafi Ci wytłumaczyć i obalić każdą zaporę, którą na dobrą sprawę sam sobie imaginujesz. Dziś sam jestem szczerze przekonany, że należy otwierać wszystkie kobiety, które wzbudzają Twoje zainteresowanie. Jest tylko nieliczny procent tych pierd.....tych, które trzeba zwyczajnie olać i nie marnować czasu na nie, co zresztą nam Damian przekazał. W ogóle podczas rozmowy z Feniksem, zaczynasz wyczuwać, że jest to koleś mający naprawdę pojęcie w tym co robi i mimo tego, że widzisz go pierwszy raz, gadasz z nim jak z dobrym kumplem i masz ochotę zapytać go o wszystko, co może Ci pomóc w zmianie swojego życia. Największa uwaga podczas części teoretycznej jest przeznaczona na postawę psychiczną i eskalację dotyku. Zostaniesz dogłębnie uświadomiony, że dotyk to jest naprawdę dobra, ludzka rzecz, a bariery w tej kwestii są tylko zwyczajną bzdurą narzuconą przez społeczeństwo.
Pora teraz na "drugą część piekła", jak to określił Feniks na naszym szkoleniu .
Idąc do klubu obawiałem się, że może być problem z obecnością atrakcyjnych dziewczyn, ponieważ w mieście w którym byłem na szkoleniu, na ulicach widziałem niewiele godnych zainteresowania obiektów. Na szczęście Feniks zna to miasto i wybrał klub, gdzie znaleźliśmy naprawdę asortyment z najwyższych półek. Damian już przed wejściem odezwał się do 3 dziewczyn z zapytaniem "jak wygląda?", które opuszczały ten lokal. Jak się okazało później, wróciły one do klubu, co sugerował im Damian przed wejściem.
Po kilku minutach Feniks kazał nam zacząć podchodzić do kobiet. Mieliśmy z tym na początku (ja i mój kolega) pewne opory. Na szczęście Feniks okazał się tak bezwzględną osobą, że nie odpuścił nam w żadnym przypadku i w końcu muslieliśmy podejść do każdej wskazanej kobiety. Nie spodziewałem się, że po 2-3 podejściach jestem w stanie przełamać w sobie tyle barier z tym związanych. Łącznie w ciągu około 4,5 h w klubie zanotowałem 10 podejść do kobiet, co wcześniej nie zdarzało mi się w ciągu miesiąca, a nawet kliku. Były chyba nawet 3 sytuacje, gdzie Damian sam zdecydował się pokazać co potrafi i każda z jego akcji zakończyła się pełnym sukcesem w postaci zdobytego numeru. Widziałem to na własne oczy i się dziwiłem momentami, że w tak krótkim czasie idzie wzbudzić takie zainteresowanie w kobiecie.
Jeśli chodzi o moje interakcje, to było widać u kobiet z początku wyraźne zainteresowanie, jednak w toku rozmowy często poprowadziłem coś nie tak, co wynikało jednak z braku obycia, jak później sobie analizowałem. Muszę jednak przyznać, że Damian wywołał we mnie taką motywację w podchodzeniu do kobiet, że prawdopodobnie widząc Angelinę Jolie w tym klubie, zdecydowałbym się na uwiedzenie jej.
Podsumowując całe szkolenie, mogę napisać tylko, że Damian jest człowiekiem, który otworzył mi oczy na wiele spraw, zmienił nastawienie w niektórych na pozytywne i obalił bariery w kontaktach z kobietami, których tak naprawdę nie ma.
Poza tym Feniks przeznaczył nam dużo więcej czasu niż planowany, nic o tym w ogóle nie wspominając.
Wspomnę jeszcze tylko, że w klubie był także kolega Damiana (bardzo dobrze zorientowany w temacie kobiet), który również pokazał nam wiele praktycznych umiejętności, co przełożyło się na podbudowanie wiary w nasze umiejętności.
Dzięki Panowie! |
Ostatnio zmieniony przez Feniks 2009-04-17, 16:18, w całości zmieniany 1 raz |
|